Wim Wellens

Ik zal voor velen van u zeker geen onbekende zijn. Als keurmeester van de Drentsche Patrijshond ben ik vele jaren aktief.

Gestart in de kynologie ben ik met een ras dat nauw verwant is aan de Drentsche Patrijshond, namelijk de Epagneul Français. Naast het exposeren, werken en fokken met dit ras, heb ik sinds eind 70er jaren ook altijd de Drent gevolgd.

Ik was dan ook zeer verheugd dat ik in 1998 , nu al weer 17 jaar geleden geslaagd ben voor het ras de Drentsche Patrijshond.

Sinds een kleine 10-tal jaar ben ik door de Vereniging Drentsche Patrijshond benoemd als “vaste keurmeester” en adviseur van het ras.

In dit kader heb ik dan ook drie keer een opleidingsprogramma voor nieuwe keurmeesters mogen begeleiden en maakte tot voor kort vast onderdeel uit van de FBC van de VDP.

Nu er officieel twee rasverenigingen voor ons mooie ras zijn, ben ik zeer vereerd dat ook de Drentsche Patrijshonden Club Nederland van mijn expertise gebruik wenst te maken.

Graag heb ik dan ook ter wille van het ras de uitnodiging aangenomen.

Hartelijke Groeten,

Wim Wellens

Website ontworpen door Broodman Ondersteuning & Advies

De website van de Drentsche Patrijshonden Club Nederland ( DPHCN ) maakt gebruikt cookies om de beste ervaring te garanderen.
Door deze website te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik ervan.