Algemene Voorwaarden voor het gebruik Dogs Global

 1. Het Breeders Plan is persoonlijk en niet overdraagbaar aan derden of andere leden binnen de vereniging.
 2. De kosten voor een Breeders Plan bedragen € 36,00 per jaar. Fokkers die uitsluitend via DPHCN fokken of gefokt hebben ontvangen een restitutie van € 36,00  Hierbij in acht genomen dat de fokker jaarlijks minstens één nest voortbrengt. Indien dit niet het geval is kan er geen restitutie worden verleent of wordt deze ingetrokken voor het lopende jaar.
 3. Aanvraag van een Breeders Plan verloopt via de website van DPHCN.
 4. Niet leden kunnen eveneens een Breeders Plan aanschaffen via DPHCN. Hiermee verkrijgen zij waar nodig volledige ondersteuning van de regsiter beheerder. Bij beëindiging van het lidmaatschap van DPHCN wordt een Breeders Plan waarop restitutie van toepassing is on hold gezet. Het voormalig lid kan er dan voor kiezen om het Breeders Plan tegen reguliere betaling voort te zetten.
 5. Indien een DPHCN fokker buiten DPHCN fokt dan wordt zijn Breeders Plan on hold gezet. Men heeft dan de keuze om het Breeders Plan tegen reguliere betaling voort te zetten.
 6. Het kopiëren van gegevens of anderszins voor publicatie gebruiken of verstrekken van gegevens is niet toegestaan. Hierin is inbegrepen verwijzing op social media of fora naar gegevens uit Dogs Global die directe of indirecte schade kunnen opleveren voor een honden eigenaar/fokker en/of één der verenigingen en/of Raad van Beheer. Hierin inbegrepen elke vorm van imago schade en/of smaad.
 7. Inloggegevens van het Breeders Plan mogen nimmer aan derden worden verstrekt.
 8. Indien de houder van Breeders Plan toch (één van) deze voornoemde  handelingen verricht zoals genoemd onder punt 6 en 7 zal het Breeders Plan worden geblokkeerd zonder restitutie van kosten. Voormalig houder (of een van de gezinsleden op hetzelfde adres) wordt dan tevens nimmer meer een Breeders Plan toegewezen.
 9. Wijzigingen voor het register kunnen worden opgegeven via de website van DPHCN. Wijzigingen die niet worden opgevoerd door de eigenaar / fokker worden niet geaccepteerd.
 10. Indien de wijziging een ziekte, aandoening of overlijden daardoor betreft dient de eigenaar van de hond naast de melding een dierenarts attest over te leggen.
 11. Opzeggen van het Breeders Plan door de houder kan door middel van een email aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
  DPHCN is niet gehouden eventuele kosten van het Breedersplan te restitueren.
 12. Foto’s geupload naar Dogs Global dienen vrij te zijn van copyright. Foto’s met kennelnaam of andere logo’s worden zonder bericht verwijderd van de site.

Website ontworpen door Broodman Ondersteuning & Advies

De website van de Drentsche Patrijshonden Club Nederland ( DPHCN ) maakt gebruikt cookies om de beste ervaring te garanderen.
Door deze website te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik ervan.