Reglement Fokkersmeldingen

Voor de fokkersmeldingen gelden bij DPHCN de volgende regels ingaande 01-05-2021:
(voorheen Reglement Dekking- Geboorte- en Nestmelding)

A. Dekmelding

De dekmelding bij DPHCN dient te worden gedaan binnen 10 dagen na de dekking en via het Fokkers Dashboard. De kosten voor de dekmelding bedragen € 9,95.

B. Geboortemelding

Geboorte melding wordt gelijktijdig met de melding bij de Raad van Beheer gedaan; dus binnen 10 dagen na de geboorte. Melding bij DPHCN gebeurt op de site.

De kosten voor de geboortemelding bedragen € 4,95 per levend geboren pup.

Na de geboorte melding zullen de Informatieboekjes “Drentsche Patrijshond Pup” naar de fokker gestuurd worden.

C. Verstrekken nestgegevens (Nestgegevensmelding)

Omdat de pupboekjes verzonden worden na de geboortemelding dienen de fokkers de nestgegevens binnen 10 weken na geboortedatum van het nest te verstrekken aan de vereniging.

D. Gezondsheidsverklaring

De gezondheidsverklaring met de opmerkingen van de dierenarts bij de 6 weken enting insturen aan de commissie fokkerijzaken (CFZ) scannen en digitaal versturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Beschikt u niet over een scanner, neem contact op via mail, : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

E. Toestemmingsformulieren AVG / lidmaatschapsformulieren

Toestemmingsformulieren AVG getekend door de pupkopers alsmede evaentueel lidmaatschap scannen en per email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of opsturen naar DPHCN ledenadministratie,

Deze formulieren dienen uiterlijk 10 weken na de geboorte te worden ingestuurd.

Website ontworpen door Broodman Ondersteuning & Advies

De website van de Drentsche Patrijshonden Club Nederland ( DPHCN ) maakt gebruikt cookies om de beste ervaring te garanderen.
Door deze website te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik ervan.